Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Xiaomi Redmi Pro 2 krijgt 6 GB werkgeheugen en accu van 4500 mAh’

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2017, 14:01 CategorieAndroid

Er zijn specificaties opgedoken die mogelijk bij de onaangekondigde Xiaomi Redmi Pro 2 horen. Zo krijg de phablet mogelijk 6 GB werkgeheugen. Er is een foto van het toestel opgedoken in China, waar de specificaties op staan beschreven in het Chinees.

Is dit de Xiaomi Redmi Pro 2?

Sinds eind vorig jaar is de Xiaomi Redmi Pro beschikbaar, ook in Nederland via verschillende webwinkels. Het toestel biedt redelijke specs voor een bescheiden prijsje aan en het zou ons niets verbazen als dat voor goede verkoopresultaten heeft gezorgd. Het is dan ook niet vreemd om te denken dat de Chinese fabrikant aan een opvolger zou werken, de Xiaomi Redmi Pro 2. Daarvan circuleert nu een foto op het internet, waarop niet alleen het toestel te zien is, maar ook enkele specs worden benoemd. Alles is helaas in het Chinees opgeschreven.

Toch kunnen we het een en ander er wel uit opmaken. Zo zouden er twee versies worden uitgebracht: een versie met 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte, terwijl er ook een variant moet verschijnen met 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan opslagruimte. Daarnaast zou er een accu van 4500 mAh in zitten. Mogelijk is er ook gekozen voor een processor van Qualcomm, namelijk een Snapdragon. Welke dat is, is dan weer niet bekend. Xiaomi heeft zelf niets bekendgemaakt over het apparaat — wellicht gebeurt dat wel binnenkort.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.