Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Yoga A12 is de budgetversie van de Lenovo Yoga Book

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2017, 10:12 CategorieAndroid

Lenovo heeft een nieuwe versie van de Yoga Book aangekondigd, namelijk de Yoga A12. Dit is een goedkoper model van de Yoga Book en draait alleen op Android. Er is dus geen Windows 10-versie beschikbaar deze keer.

Yoga A12: goedkopere versie van de Yoga Book

Vorig jaar verraste Lenovo vriend en vijand met de Yoga Book: een opmerkelijke convertible met een speciaal toetsenbord. Het apparaat is te koop met Android 6.0.1 Marshmallow of Windows 10 en doet het ook goed in onze recensie. Dit weekend heeft de fabrikant een nieuwe versie van deze opmerkelijke tablet aangekondigd, namelijk de Yoga A12. Deze versie lijkt ontzettend veel op zijn voorganger en leent dus ontzettend veel designelementen van de Yoga Book. Echter, de A12 draait alleen op Android en heeft dus geen Windows-versie.

Ook is het zo dat de prijs van de Yoga A12 op een lager punt begint. In de Verenigde Staten rekent Lenovo er een vanafprijs voor van 299 dollar, wat aanzienlijk goedkoper is dan de Yoga Book. Wat dat voor Nederland zal betekenen, is op dit moment niet bekend. Maar dat hij goedkoper wordt, staat vast. De A12 heeft een 12,2″-scherm, dezelfde Intel Atom X5-processor, 2 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan opslagruimte. De tablet zou vanaf 8 februari al te koop moeten zijn vanaf de eigen website van Lenovo, voor een prijs van 299 dollar dus.

  • Delen:
Lenovo Yoga Book
Lenovo Yoga Book
Android Marshmallow (6.0) - Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.