Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

YouTube laat je nu gemakkelijker vooruit- en terugspoelen op mobiel

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2017, 9:50 CategorieApplicaties

YouTube heeft dinsdag een update uitgebracht voor de mobiele app, waarmee je sneller vooruit en terug kunt spoelen. Dat doe je simpelweg door ofwel rechts of links tweemaal te tappen op het scherm.

Sneller vooruit- en terugspoelen op YouTube

De mobiele applicatie van YouTube, die te downloaden is op Android en iOS, heeft er vanaf vandaag een handige feature bijgekregen. Gebruikers kunnen voortaan sneller door de video’s heen door tweemaal op de rechterhelft van het scherm te tappen. Wanneer dat gebeurt, dan zal de video tien seconden vooruit worden gespoeld. Wordt er tweemaal op de linkerhelft van het scherm getapt, dan zal de video tien seconden achteruit worden gespoeld. De update is nu live in zowel Google Play Store van Google als de App Store van Apple.

De functie was al eerder live gegaan op Android, maar destijds ging het nog om een testperiode. Gebruikers meldden destijds dat ze al toegang hadden tot deze functie, maar die werkte toen nog niet naar behoren. Ook kon het zomaar zijn dat ze het ineens weer zonder de functie moesten doen, wanneer bleek dat Google de testversie weer eens had aangepast. Daardoor traden er inconsistente ervaringen op, maar die zijn nu dus verleden tijd als het om het sneller vooruit- en terugspoelen gaat. Je vindt de update nu via de onderstaande links.

  • YouTube
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.