Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

YouTube rolt live streaming uit voor grote groep YouTubers

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2017, 9:15 CategorieApplicaties

YouTube heeft de apps op Android en iOS geüpdatet en voorzien van de live streaming-optie. De functie is echter niet voor iedereen beschikbaar. Alleen de kanalen met meer dan tienduizend abonnees kunnen nu live video uitzenden via de videowebsite.

Live streaming op YouTube

YouTube heeft laten weten dat kanalen met meer dan tienduizend abonnees voortaan ook live video’s kunnen uitzenden via de videowebsite. De apps op Android en iOS zijn deze week geüpdatet en presenteren een grote, rode knop in de hoek, waarmee de live video gestart kan worden. Mocht je geen bekend of succesvol kanaal hebben, dan dien je nog wat langer te wachten. Het team achter de videostreamingdienst belooft dat de live streaming optie ‘binnenkort’ voor de rest van de gebruikers van het netwerk wordt uitgerold.

Helaas is niet bekend wanneer we de functie dan kunnen verwachten. Mocht je straks de update ontvangen, dan is het goed om te weten dat je geen aparte app voor live streaming hoeft binnen te halen. De knop voor live video zit namelijk direct in de YouTube-app gebakken. Ook kunnen mensen onder de live video chatten en gebruikmaken van de eerder aangekondigde Super Chat, waarmee donaties gedaan kunnen worden. Voor meer informatie over de nieuwe functie, kun je altijd terecht op de blog van de videostreamingdienst.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.