Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #52

Geschreven door
Geplaatst op11 maart 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Dice with Ellen.

Dice with Ellen

De applicatie-winkels staan inmiddels vol met de nodige spellen, maar in onze ogen kan er altijd nog ééntje bij. Helemaal als de app afkomstig is van de Amerikaanse tv-host Ellen DeGeneres. Zij heeft een eigen applicatie ontwikkeld genaamd Dice with Ellen. Een soort yahtzee, maar dan met heel wat humor. Je kunt gewoon tegen je vrienden spelen en zult ook Ellen en haar bekende gasten aantreffen in de game.

Dice with Ellen is gratis te downloaden uit de Play Store en de App Store.

  • Dice with Ellen

Smartify

Zou het niet handig zijn als je een applicatie op jouw smartphone of tablet zou kunnen installeren waarmee je voortaan altijd weet voor welk schilderij je in een museum staat? De makers van Smartify dachten van wel en hebben daarom ook deze app ontwikkeld. Het is een soort Shazam voor schilderijen, waarbij je alles over een schilderij krijgt te weten zodra je hem scant.

Smartify is gratis te downloaden uit de Play Store en de App Store.

  • Smartify

FBI Wanted

De Federal Bureau of Investigation, beter bekend onder de naam FBI, houdt een lijst bij met voortvluchtige criminelen en vermiste personen. Sinds kort kunnen we via de applicatie FBI Wanted precies bijhouden wie er gezocht wordt en waaraan we deze personen kunnen herkennen. Je kunt ook aangeven voor welke locatie je het graag wilt weten.

FBI Wanted is gratis te downloaden uit de Play Store en de App Store.

  • FBI Wanted

AH to go

De AH to go winkels zijn razendpopulair en dat is niet zonder reden. Je vindt ze bijna overal en met de app van de AH to go kun je nu ook nog eens op ieder moment genieten van de beste deals, de nodige inspiratie opslurpen of op zoek gaan naar een AH to go bij jou in de buurt. Vanaf nu heb je altijd genoeg inspiratie voor goed voedsel. Ook spaar je mee voor gratis producten.

AH to go is gratis te downloaden uit de Play Store en de App Store.

  • AH to go

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.