Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 7.1.2 bèta 2 vanaf nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2017, 8:54 CategorieAndroid

Ruim een maand na de release van Android 7.1.2 bèta heeft Google een tweede bèta-versie de wijde wereld ingestuurd. Het gaat om Android 7.1.2 bèta 2. De tweede bèta-versie is vanaf nu te downloaden en lijkt niet al te grote verschillen met zich mee te brengen ten opzichte van de eerste update.

Android 7.1.2 bèta

De eerste bèta-versie van Android 7.1.2 bracht een aantal interessante updates met zich mee. De nieuwste update, die op 3 april uit lijkt te rollen naar alle Nexus- en Pixel-smartphones en -tablets, maakt het ten eerste mogelijk om in alle stilteprofielen te zien hoeveel uur er nog is voor het alarm afgaat. Ook kun je met de nieuwe update direct een antwoord verzenden via je toetsenbord.

Android 7.1.2 bèta 2

Voor de Pixel, de Pixel XL, de Pixel C, de Nexus 5X, de Nexus 6P en de Nexus Player kunnen leden van het Android Bèta testprogramma nu aan de slag met Android 7.1.2 bèta 2. Wat we precies kunnen verwachten van de tweede bèta-versie, is nog niet helemaal duidelijk. Er is nog geen changelog verschenen. Volgens Android Police is in ieder geval fingerprint gestures beschikbaar gekomen voor de Nexus 6P. Ongetwijfeld zal de tweede bèta-versie ook voorzien zijn van de nodige bugfixes. Voor de Nexus 5X was die functie bij de eerste bèta-versie al beschikbaar. De Pixel C kan op zijn beurt rekenen op de Pixel Launcher en Pixel-style navigation buttons.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.