Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple brengt de eerste publieke bèta uit van iOS 10.3.2

Geschreven door
Geplaatst op30 maart 2017, 9:22 CategorieiPad

Apple heeft laten weten dat bèta-testers aan de slag kunnen met een nieuwe versie van het iOS, namelijk iOS-versie 10.3.2. Mocht je je nog niet hebben aangemeld voor dit speciale testprogramma, dan kun je dat alsnog doen.

Probeer de bèta uit van iOS 10.3.2

Apple heeft woensdagavond Nederlandse tijd de eerste publieke bèta uitgebracht van de nieuwste versie van het iOS. Het gaat hier om iOS 10.3.2, die geen grote veranderingen met zich meebrengt. Dat kun je onder andere zien aan het versienummer. Waarom Apple niet eerst iOS 10.3.1 heeft uitgebracht, is niet duidelijk — maar dit is de versie die nu beschikbaar is. Er is geen changelog naar buiten gebracht, dus moeten we er vanuit gaan dat deze update alleen enkele prestatieverbeteringen en bugfixes met zich meeneemt.

Aanmelden voor de bèta kan hier. Maar let op, want dat neemt wel risico’s met zich mee. Dergelijke software is vaak niet stabiel en kan dus voor problemen zorgen op je apparaat. Later wordt iOS 10.3.2 officieel gelanceerd voor iedereen. De onderstaande iOS-apparaten kunnen de nieuwe versie van het besturingssysteem downloaden.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.