Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple introduceert de zesde bèta van iOS 10.3 voor iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2017, 10:20 CategorieiPad

Bèta-testers van nieuwe Apple-software kunnen vanaf nu de zesde bèta van iOS 10.3 downloaden naar en installeren op hun iPhone en iPad. Apple brengt de updates nu in een rap tempo uit, waardoor de stabiele release mogelijk aanstaande is.

Download bèta 6 van iOS 10.3

Apple heeft laten weten dat het vanaf nu mogelijk is de zesde publieke bèta van iOS 10.3 binnen te halen. Deze update staat in het teken van bugfixes en prestatieverbeteringen en voegt dus geen nieuwe onderdelen toe. Eerder introduceerde Apple al de optie om je AirPods, de draadloze oordoppen van het bedrijf, terug te vinden met een feature die in het besturingssysteem zit gebakken. Deze functie werkt alleen wanneer je dicht bij de oordoppen bent, aangezien dat zoeken via bluetooth gebeurt. Dan moet je nu eenmaal dicht in de buurt staan.

Aanmelden voor de bèta kan hier. Maar let op, want dat neemt wel risico’s met zich mee. Bèta-software is vaak niet stabiel en kan dus voor problemen zorgen op je apparaat. Later wordt iOS 10.3 officieel gelanceerd voor iedereen, maar wanneer is nog niet bekend. De onderstaande iOS-apparaten kunnen de nieuwe versie van het besturingssysteem downloaden.
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.