Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple kondigt nieuwe iPads aan tijdens een evenement in april’

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2017, 9:27 CategorieiPad

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zal Apple tijdens een evenement in april de nieuwe iPads voor dit jaar gaan aankondigen. Het evenement zou begin april gaan plaatsvinden, terwijl dat normaliter in maart gedaan wordt.

Nieuwe iPads in april – gerucht

Apple werkt aan een aantal nieuwe iPads. Er zijn inmiddels zo veel geruchten over deze apparaten verschenen, dat het bijna raar zou als dit niet het geval is. Desondanks moeten we nog altijd afwachten wat de fabrikant in petto heeft, want niet alle geruchtenmakers zitten altijd bij het juiste eind. Sommige mensen kijken naar wat er in het verleden gedaan en gepresenteerd is, en proberen op basis daarvan nieuwe geruchten te verspreiden. Zo gaat dat ook met een Apple-evenement dat jaarlijks in de lente plaatsvindt.

Normaliter vindt dit evenement in maart plaats. Maar omdat de datum van het evenement in de afgelopen jaren steeds ietwat naar achteren is geschoven, leeft nu de gedachte dat de presentatie naar april wordt verschoven. Tijdens die presentatie, die op 4 april zou moeten plaatsvinden, zou Apple de nieuwe iPads voor 2017 willen aankondigen. Naast een nieuw model van de 12,9″-versie van de iPad Pro, is de verwachting dat Apple dit jaar ook een nieuw model van de 9,7″-versie zal uitbrengen en een nieuw formaat zal introduceren met een 10,5″-scherm.

  • Delen:
Apple iPad Pro 10.5
iOS
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.