Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple Pencil krijgt hoofdrol in nieuwe reclamevideo van Apple

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2017, 10:04 CategorieiPad

Apple heeft een nieuwe reclamevideo online geplaatst waarin de Apple Pencil de hoofdrol heeft gekregen, in combinatie met de iPad Pro. De video laat zien hoe de accessoire kan helpen in een specifieke kantoorsituatie.

Apple Pencil belangrijk voor iPad Pro

Eerder deze maand startte Apple een nieuwe reclamecampagne waarbij het bedrijf gebruikmaakt van verschillende tweets van het sociale netwerk Twitter. In de tweets wordt een probleem aangehaald, die Apple probeert op te lossen met zijn iPad Pro-lijn. Vandaag heeft het bedrijf uit Cupertino een nieuwe video online gezet, waarin de hoofdrol is weggelegd voor de Apple Pencil. Dat is een accessoire die in combinatie met de iPad Pro gebruikt kan worden. In de video laat Apple de meerwaarde van de combinatie zien.

Zo is er een situatie op kantoor waarbij meerdere mensen een printje sturen naar de printer en dan snel naar de printer moeten rennen om ervoor te zorgen dat hun print ook daadwerkelijk in goede handen komt — bijvoorbeeld omdat ze een document moeten ondertekenen. Met een iPad Pro en de Apple Pencil zou dat dan niet meer nodig zijn, omdat je moeiteloos een document digitaal zou kunnen ondertekenen. Het enige nadeel: de Pencil wordt nog altijd apart verkocht door de fabrikant en dus niet standaard meegeleverd met de iPad Pro.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.