Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple TV Remote-applicatie nu ook geoptimaliseerd voor iPad

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2017, 20:13 CategorieApplicaties

Apple heeft maandagavond een aantal updates uitgebracht. Ook de Apple TV Remote-applicatie is niet overgeslagen. Deze speciale app is nu geoptimaliseerd voor de iPad. Voorheen was de applicatie alleen beschikbaar voor de iPhone.

Download Apple TV Remote

Apple heeft maandagavond een update uitgebracht voor de Apple TV Remote. Deze applicatie was voorheen alleen beschikbaar voor de iPhone, sinds de release van de nieuwe versie. Daarvoor was de afstandsbedieningapplicatie ook beschikbaar voor iPad en tot op heden was het niet duidelijk waarom de tablet van Apple het zonder de app moest doen. Maar dat hoeven we ons nu niet meer af te vragen: Apple heeft namelijk bekendgemaakt dat de TV Remote nu ook is geoptimaliseerd voor de iPad, wat natuurlijk goed nieuws is voor eigenaars.

Nu kun je dus ook je iPad pakken om je Apple TV aan te sturen. Het scherm van de iPad biedt dezelfde opties aan als de mogelijkheden die we eerder aantroffen op de iPhone, die op zijn beurt gewoonweg de features van de afstandsbediening van de mediaspeler aanbiedt. Ook is er de verbeterde functie ‘Huidige’ met songteksten en afspeellijsten voor muziek. Mocht je toch aan het updaten zijn: je kunt nu ook updates downloaden voor de iPhone, iPad en iPod, de Apple TV en de Apple Watch. Dan ben je binnenkort weer helemaal up to date.

  • Apple TV Remote
  • Delen:
Apple iPad 9.7 inch (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.