Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple verlaagt prijs iPad mini 4 naar 489 euro

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2017, 14:51 CategorieiPad

Apple laat vandaag van zich horen met een aantal interessante aankondigingen. Het Amerikaanse bedrijf introduceert een rode versie van de iPhone 7 Plus en komt met een gloednieuwe iPad. Daarnaast laat Apple weten de prijs van de iPad mini 4 fors te verlagen, naar 499 euro.

iPad mini 4 vanaf nu goedkoper

De iPad mini 4 was tot vandaag beschikbaar in een 32GB- en een 128GB-variant, maar dat gaat veranderen. Vanaf nu kun je alleen de 128GB-versie nog aanschaffen. De prijs van dit model is echter wel verlaagd, van 599 euro naar 489 euro. De 4G-versie kost nu 639 euro. De vierde generatie iPad mini is vanaf nu nog het enige iPad mini-model dat je kunt kopen. De iPad mini 2 en ook de iPad Air 2 verdwijnen vanaf vandaag uit het assortiment.

De Apple iPad Mini 4 is beschikbaar in een 128GB-versie en draait inmiddels op iOS 10-software. Verder beschikt de tablet over een 7.9-inch ips lcd retina-display, een 8 megapixel camera, een Apple A8-processor, Bluetooth met NFC, de Touch ID vingerafdrukscanner en optioneel 4G.

Bekijk ook  Strategiespel Civilization VI nu ook beschikbaar op de iPad

Meer informatie

Lees meer over het verschil tussen de iPad mini 4, iPad mini 3 en iPad mini 2 en bekijk alles over de nieuwe iPad met 9.7-inch scherm.

  • Delen:
Apple iPad mini 4
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.