Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple verlaagt prijs iPad mini 4 naar 489 euro

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2017, 14:51 CategorieiPad

Apple laat vandaag van zich horen met een aantal interessante aankondigingen. Het Amerikaanse bedrijf introduceert een rode versie van de iPhone 7 Plus en komt met een gloednieuwe iPad. Daarnaast laat Apple weten de prijs van de iPad mini 4 fors te verlagen, naar 499 euro.

iPad mini 4 vanaf nu goedkoper

De iPad mini 4 was tot vandaag beschikbaar in een 32GB- en een 128GB-variant, maar dat gaat veranderen. Vanaf nu kun je alleen de 128GB-versie nog aanschaffen. De prijs van dit model is echter wel verlaagd, van 599 euro naar 489 euro. De 4G-versie kost nu 639 euro. De vierde generatie iPad mini is vanaf nu nog het enige iPad mini-model dat je kunt kopen. De iPad mini 2 en ook de iPad Air 2 verdwijnen vanaf vandaag uit het assortiment.

De Apple iPad Mini 4 is beschikbaar in een 128GB-versie en draait inmiddels op iOS 10-software. Verder beschikt de tablet over een 7.9-inch ips lcd retina-display, een 8 megapixel camera, een Apple A8-processor, Bluetooth met NFC, de Touch ID vingerafdrukscanner en optioneel 4G.

Meer informatie

Lees meer over het verschil tussen de iPad mini 4, iPad mini 3 en iPad mini 2 en bekijk alles over de nieuwe iPad met 9.7-inch scherm.

  • Delen:
Apple iPad mini 4
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.