Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple voegt rode kleur iPhone 7 Plus toe aan assortiment

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2017, 13:50 CategorieiPhone

Apple gooide op dinsdag plots zijn Apple Store tijdelijk dicht. Al gauw staken er geruchten de kop op dat het bedrijf een gloednieuw artikel zou aankondigen. Inmiddels is bekend geworden dat Apple zijn online winkel tijdelijk had gesloten om de iPhone 7 Plus aan te kondigen in de kleur rood.

Rode iPhone 7 Plus binnenkort te koop

De iPhone 7 Plus is inmiddels al enige tijd op de markt, maar tot op heden bleef dat beperkt tot de kleuren gitzwart, zwart, zilver, goud en roségoud. Nu kunnen we ook op de kleur rood rekenen. Al moeten we wel nog even geduld hebben alvorens de speciale editie op de markt komt. Apple meldt op zijn website dat je het nieuwste model kunt bestellen vanaf 24 maart 16:01 uur. Het toestel komt beschikbaar vanaf 1019 euro. Voor dat bedrag heb je de rode iPhone 7 Plus met 128GB. Als je de uitvoering met 256GB wilt hebben, zul je 1129 euro moeten betalen.

Rode iPhone valt onder (PRODUCT)RED

De nieuwe rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus vallen onder de zogeheten (PRODUCT)RED lijn. In het verleden wees die naam erop dat een deel van de opbrengsten van de verkoop naar onderzoek tegen AIDS gaat. Zo ging dat in ieder geval toen Apple onder meer de iPod nano en iPod shuffle uitbracht.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.