Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Arrow Launcher rolt tabletondersteuning nu naar iedereen uit

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2017, 9:30 CategorieApplicaties

Nadat de makers van de Arrow Launcher eerder tabletondersteuning uitbrachten in bèta, is die update nu ook voor de rest beschikbaar. Maak je gebruik van deze launcher en heb je een tablet, dan is de software er eindelijk voor geoptimaliseerd.

Download de update voor de Arrow Launcher

Microsoft Garage is een experimenteel team binnen de softwaregigant, dat onder meer werkt aan de Arrow Launcher. Dit is een launcher voor Android die de dingen anders aanpakt dan je gewend bent en inmiddels al een aantal volgers voor zich gewonnen heeft. Echter, eigenaars van een tablet hebben tot nu toe met een minder goede ervaring te maken gehad, omdat de applicatie niet was geoptimaliseerd voor de grotere apparaten. Daar kwam eerder al verandering in, in de bèta van de app, maar nu is de update voor iedereen uitgebracht.

De makers van de app laten weten dat de tabletondersteuning een feature is waar al heel lang om gevraagd werd. Waarom het dan nog zo lang heeft moeten duren is niet bekend, maar we zijn blij dat de app eindelijk geoptimaliseerd is. Daarnaast kunnen de apps voortaan ook horizontaal bekeken worden, krijgen gebruikers toegang tot meer achtergronden van Bing en zijn er meer back-up-opties beschikbaar. Ook kunnen de headers nu verborgen worden, kan de utility-pagina verder aangepast worden en is de carouselscrolmodus toegevoegd.

  • Arrow Launcher
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.