Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #53

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Uptime.

Uptime

Google heeft een nieuwe applicatie ontwikkeld. Met de app Uptime is het mogelijk om een YouTube-video naar een van je vrienden te sturen. Dat is echter nog lang niet alles. Je kunt ook precies in de gaten houden in hoeverre jouw vriend de video al bekeken heeft. Om gebruik te kunnen maken van de app, heb je wel een Google-account nodig. Daaraan kun je vrienden toevoegen en zodra je een YouTube-video gevonden hebt en op Share hebt geklikt, zien jouw vrienden de video in hun overzicht verschijnen.

Uptime is gratis te downloaden in de App Store.

  • Uptime

Het Laatste Tafeltje

Het Laatste Tafeltje is een ideale app als je regelmatig uiteten gaat. Door gebruik te maken van de applicatie kun je eenvoudig op zoek naar een nieuw restaurant die maaltijden aanbiedt voor een aantrekkelijke prijs. Voor restauranteigenaren is de app ook een uitkomst. De makers spelen namelijk in op bijvoorbeeld afzeggers en op deze manier zit het restaurant toch vol.

Het Laatste Tafeltje

Het Laatste Tafeltje is gratis te downloaden uit de App Store en Play Store.

  • Het Laatste Tafeltje

Pico Digital Film

Pico Digital Film gaat een stap verder in het gebruiken van filters bij het maken van een foto. Waar je normaliter pas na afloop een filter over een foto kunt leggen, hebben de makers van Pico Digital Film het anders aangepakt. Tijdens het maken van de foto’s zie je namelijk al hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Daarbij lijkt de app wat meer op de filmrolletjes die vroeger gebruik werden.

Pico Digital Film

Pico Digital Film is gratis te downloaden in de App Store.

  • Pico Digital Film

Uit Paulines Keuken

Het is iedere dag weer een flinke uitdaging om ’s avonds een lekkere maaltijd op tafel te zetten. De app Uit Paulines Keuken helpt je hier een handje bij. Iedere dag kun je rekenen op een nieuw recept, waardoor je voortaan niet meer zo lang hoeft na te denken over wat er vanavond op het menu staat.

Uit Paulines Keuken is gratis te downloaden in de App Store en de Play Store.

  • Uit Paulines Keuken

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.