Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #54

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Super Mario Run.

Super Mario Run

Eigenaren van een Apple-toestel konden er al enige tijd mee aan de slag, maar ook voor Android-gebruikers is de applicatie nu eindelijk te downloaden. We hebben het natuurlijk over Super Mario Run. De game waarin je Mario door de nodige levels moet loodsen. Slaag jij erin om de Goomba en Koopa Troopa’s te ontwijken?

Super Mario Run is gratis te downloaden in Google Play en de App Store.

  • Super Mario Run

HTM Ticket App

Wanneer je gebruik wilt maken van het openbaar vervoer is het soms erg vervelend eerst een kaartje te moeten kopen. De HTM Ticket app maakt het een stuk makkelijker. Voortaan kun je gewoon via de applicatie een vervoerbewijs kopen, waardoor je niet meer langs de trambestuurder, buschauffeur of kaartautomaat hoeft te gaan. Betalen kan met creditcard of iDeal.

HTM Ticket App

HTM Ticket App is gratis te downloaden in Google Play en de App Store.

  • HTM Ticket App

Mass Effect: Andromeda APEX HQ

Afgelopen week konden game-liefhebbers los op een gloednieuwe game. Voor onder meer de Xbox One en de PlayStation 4 werd Mass Effect: Andromeda gelanceerd. Nog voor de release van de game werd ook de companion-applicatie live gezet. Daarmee kunnen liefhebbers zich klaarstomen voor Strike Team missies.

Mass Effect Andromeda

Mass Effect: Andromeda APEX HQ is gratis te downloaden in Google Play en de App Store.

  • Mass Effect: Andromeda APEX HQ

22tracks

Nieuw is de applicatie 22tracks absoluut niet, maar de makers hebben het roer flink omgegooid. De makers hosten de muziek niet langer zelf, maar hebben Spotify verwerkt in de app. Het concept is echter nog altijd hetzelfde: je kunt nog altijd rekenen op de nodige afspeellijsten. Tegenwoordig geen 22 meer, maar toch nog twaalf lijsten.

22tracks

22tracks is gratis te downloaden in de App Store.

  • 22tracks

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.