Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bèta van Arrow Launcher voegt modus voor tablets toe

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2017, 10:41 CategorieApplicaties

Er is nu een nieuwe bèta-update van de Android-launcher Arrow beschikbaar, die officieel ondersteuning voor tablets heeft toegevoegd. Tot op heden kon je de launcher niet via Google Play op een tablet installeren, maar straks lukt dat dus gelukkig wel.

Tabletondersteuning voor de Arrow Launcher

Onlangs bracht het Garage-team van Microsoft nog een grote update uit voor de Arrow Launcher, die de mogelijkheid toevoegde van het horizontaal scrollen door de app-lade. Nu is er alweer een update beschikbaar voor de launcher, die interessant is voor tabletgebruikers. Hoewel je altijd wel het losse apk-bestand kon installeren op je tablet, was er officieel geen ondersteuning voor de grotere Android-apparaten. Daar is nu verandering in gekomen, dankzij een belangrijke update voor de bèta-versie van de Android-launcher.

De update voor de bèta voegt namelijk wel ondersteuning voor tablets toe. Ook is er ondersteuning voor de landschapsmodus van andere apparaten. Wanneer deze functie wordt uitgerold naar iedereen, is op dit moment nog niet duidelijk. Wanneer de update beschikbaar is, kun je de Arrow Launcher gewoon uit Google Play downloaden en tegen minder problemen aanlopen dan je nu wellicht doet. Aangezien de vorige bèta-update ook heel snel werd ingevoerd door Microsoft Garage, verwachten we dat deze update niet lang op zich laat wachten.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.