Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chinese kloon van de Samsung Galaxy S8 opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2017, 19:54 CategorieAndroid

Er is een Chinese kloon van de Samsung Galaxy S8 opgedoken. Na het zien van de foto’s weet je het zeker: dit is definitief nep. Eind maart zal Samsung de phablet zelf aankondigen, maar gelukkig weten we nu al hoe het toestel er straks echt uitziet.

Neppe kloon van Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 is een phablet waar de techmarkt dit jaar veel van verwacht. Dat is aan veel dingen te zien en te merken: verschillende techsites, waaronder wij, schrijven er dagelijks over en tonen nieuwe beelden in de vorm van foto’s en video’s. Ook Samsung zelf heeft wat goed te maken na het debacle van de Samsung Galaxy Note 7. Het is dus niet vreemd dat verschillende bedrijven op allerlei manieren proberen te verdienen aan het internetsucces van de aankomende phablet, waaronder een Chinees bedrijf dat aan een kloon werkt.

Op de bovenstaande foto’s is misschien dan wel het Samsung-logo te zien, het zijn toch echt geen Samsung-toestellen. Zo kloppen er een aantal dingen niet. De hoeken zijn rond en groot, en er zijn duidelijk twee dikke randen aan de boven- en onderkant van het scherm (dat waarschijnlijk kleiner dan 5,8-inch is). De echte Samsung Galaxy S8 zal op 29 maart 2017 worden aangekondigd en ziet er hoogstwaarschijnlijk zo uit. Naar verwachting zul je de S8 vanaf 21 of 28 april (mogelijk ook in Nederland) kunnen kopen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.