Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chrome Custom Tabs zijn nu een stuk uitgebreider

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2017, 13:11 CategorieApplicaties

Google heeft een update uitgebracht voor Google Chrome, die de Custom Tabs meer functionaliteit heeft gegeven. Zo kun je nu bijvoorbeeld toegang krijgen tot de bediening van een muziekspeler wanneer de pagina die informatie doorstuurt.

Custom Tabs zijn uitgebreider

Google heeft deze week zijn Chrome-browser op een hoop platformen van een update voorzien, waaronder Android. Gebruikers kunnen nu versie 57 downloaden naar hun Android-apparaat. Met de update worden de Chrome Custom Tabs uitgebreider gemaakt. Zo waren die Tabs eerst behoorlijk mager qua functionaliteit. Je kon wel een pagina delen of een url kopiëren, maar daar hield het al snel bij op. Met versie 57 lijken de speciale tabs binnen andere apps meer op de app Chrome zelf, waardoor je toegang krijgt tot meer functies.

Zo kun je nu pagina’s downloaden (en offline beschikbaar maken), toevoegen aan je bladwijzers en de desktoppagina opvragen. Ook kunnen de notificaties voortaan meer informatie laten zien. Speel je bijvoorbeeld audio af via een Chrome Custom Tab, dan krijg je voortaan toegang tot de muziekbediening, zoals dat ook in het normale Chrome het geval is. Daarnaast zal Chrome voortaan meer artikelen suggereren op basis van je gebruik, kan er een andere zoekmachine worden ingesteld en zijn er nog een aantal andere zaken onder de motorkap aangepast.

  • Google Chrome
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.