Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Chrome OS krijgt binnenkort kleurrijke thema’s, in elk geval in dock’

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2017, 9:28 CategorieChrome OS

Google zou voornemens zijn binnenkort extra mogelijkheden op het gebied van personalisatie uit te rollen voor het Chrome OS. Zo zouden er kleurrijke thema’s aankomen voor het besturingssysteem, in elk geval in de dock.

Thema’s voor Chrome OS onderweg – gerucht

Het duurt even, maar update voor update zorgt Google ervoor dat het Chrome OS steeds uitgebreider wordt. En dat is goed nieuws, aangezien het besturingssysteem een aantrekkelijk alternatief is geworden voor Android- en Windows-convertibles. Maar sommige dingen missen nog, zoals personalisatieopties. Als we de website Chrome Unboxed mogen geloven, dan komen die er binnenkort aan. Het zal dan nog niet om heel veel opties gaan: het eerste dat aanstaande zou zijn, is de mogelijkheid om de kleur van de dock aan te passen.

Dit zou dan een geautomatiseerd proces zijn. De kleur van de dock zou worden aangepast op de dominante kleur van de gekozen achtergrond. Het gaat om een kleine aanpassing, maar wel eentje die een Chromebook persoonlijker kan laten aanvoelen — helemaal wanneer deze verandering over heel het systeem zal gelden. Ook kan deze functie het Chrome OS daarmee een beetje dichterbij Windows brengen, die ook over een soortgelijke functie beschikt. Wanneer de update hiervoor verschijnt, is echter nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Acer Chromebook R 13
Acer Chromebook R 13 (CB5-312T)
Chrome OS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.