Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Companion-applicatie voor Mass Effect: Andromeda al beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2017, 10:42 CategorieApplicaties

Alhoewel Mass Effect: Andromeda zelf nog moet verschijnen, heeft EA alvast de companion-app van de nieuwe game gelanceerd voor zowel iOS- als Android-toestellen. Een paar dagen voor de release kunnen we dus alvast met de mobiele applicatie aan de slag waarmee spelers een aantal dingen kunnen regelen zonder dat ze de game zelf open hoeven te hebben. Een handig verlengstuk voor de diehard-fans van het spel.

Companion-app Mass Effect: Andromeda

Voordat de game vanaf donderdag 23 maart officieel in de winkels ligt, kun je de bijbehorende companion-app alvast installeren op jouw smartphone of tablet. Met deze app kunnen liefhebers aan de slag met zogeheten ‘strikes’ zonder dat ze de game hoeven te openen. Ook kun je via de app jouw karakter aanpassen in aanloop naar een nieuwe match. Zo kun je eenvoudig de uitrusting en het wapen wijzigen, zodat je geheel klaar bent op het moment dat het nodig is.

Mass Effect: Andromeda voor PS4, Xbox One en PC

Via de app kun je ook in de gaten houden hoelang het nog duurt voordat een Strike Team missie verloopt. Tevens kun je details krijgen over eventuele nieuwe missies. Mass Effect: Andromeda verschijnt op 23 maart in Europa en is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De app is per direct te downloaden.

  • Mass Effect: Andromeda APEX HQ
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.