Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #51

Geschreven door
Geplaatst op4 maart 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer #BOOS Polertiek.

Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch

De Nintendo Switch is de allernieuwste spelcomputer van Nintendo en sinds gisteren is hij officieel te koop in Nederland. Nintendo wil echter graag voorkomen dat kinderen te lang met het apparaat aan de slag gaan en dus is er een applicatie ontwikkeld genaamd Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch. Daarop kun je instellen hoelang jouw kind mag gamen, welke games er gespeeld worden en games weigeren als jouw kind er niet oud genoeg voor is.

Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch is gratis te downloaden uit de Play Store en de App Store.

  • Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch

Aangifte 2016

Het is weer tijd om de belastingaangifte te doen en om dat in goede banen te leiden, heeft De Belastingdienst tegenwoordig ook een app waarin je jouw Belastingaangifte kunt doen. De app is een ideaal middel als jouw economische situatie hetzelfde is gebleven. Zodra je bent ingelogd met jouw DigiD, kun je aan de slag met je aangifte.

Aangifte 2016

Aangifte 2016 is gratis te downloaden uit de Play Store en de App Store.

  • Aangifte 2016

#BOOS Polertiek

Tim Hofman gaat voor het YouTube-kanaal #BOOS iedere week op pad om boze mensen ‘onboos’ te krijgen. Sinds kort heeft hij op dinsdag echter ook een nieuw format waarmee hij met jongeren langs gaat bij politieke partijen. Naast dat format is er nu ook een #BOOS Polertiek applicatie gekomen. Die app moet mensen helpen bij de keuze voor een politieke partij voor de verkiezingen van 2017.

#BOOS Polertiek is gratis te downloaden uit de Play Store en de App Store.

  • #BOOS Polertiek

Met het Mes op Tafel

Ongetwijfeld heb je het programma weleens voorbij zien komen toen je aan het zappen was: Met het Mes op Tafel. De kennisquiz is nog altijd populair en gaat ook met de tijd mee. Sinds deze week is het mogelijk om het spel zelf ook te spelen door de app van Met het Mes op Tafel op je smartphone of tablet te downloaden.

Met het Mes op Tafel is gratis te downloaden uit de Play Store en de App Store.

  • #Met het Mes op Tafel

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.