Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Derde aflevering Walking Dead Season 3 vanaf vandaag beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op28 maart 2017, 10:19 CategorieGaming

Vanaf vandaag kun je de derde aflevering van The Walking Dead Season 3 verwachten op gameconsoles, maar ook op Android- en iOS. De derde aflevering in dit nieuwe seizoen heeft de titel ‘Above the Law’ meegekregen.

Derde episode Walking Dead Season 3

Vanaf vandaag kun je de derde aflevering in het nieuwe seizoen van The Walking Dead verwachten op allerlei apparaten. De episode heeft de subtitel Above the Law meegekregen. De aflevering is op moment van schrijven nog niet beschikbaar, maar zal in de loop van de dag dus wel te downloaden zijn. Zoals altijd is het mogelijk om een aflevering los te downloaden, maar je kunt ook een seizoenspas aanschaffen en ook alle resterende afleveringen voor een (ietwat) gereduceerde prijs binnenhalen. Wanneer de volgende episodes uitkomen, is niet bekend.

Naast een bekend personage, introduceert dit seizoen ook een nieuw personage, genaamd Javier. De man is op zoek naar zijn familie en onderweg ontmoet hij een jonge vrouw die haar eigen tragisch verhaal heeft. Uiteraard is dit Clementine en samen gaan jullie op pad en maken jullie de keuzes die verstandig lijken — ook al kan dat nog wel eens de laatste keuze zijn die je maakt. Net zoals de andere games van Telltale Games zal ook The New Frontier gespeeld worden als een interactief drama, die keuzes meeneemt uit seizoen één en twee.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.