Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deus Ex GO staat nu ook in de Windows Store op Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op10 maart 2017, 9:05 CategorieGaming

De Japanse speluitgever Square Enix heeft laten weten dat de game Deus Ex GO nu ook verkrijgbaar is voor Windows 10-apparaten. Helaas wordt de game niet geleverd met de mogelijkheid waarmee spelers ook eigen puzzels kunnen maken.

Download Deus Ex GO voor Windows 10

Square Enix, een populaire Japanse speluitgever, heeft de game Deus Ex GO nu ook gelanceerd voor Windows 10. Dit is een turn-based infiltratiepuzzelspel in een gestileerde interpretatie van het Deus Ex-universum. De game wordt ook gemaakt door dezelfde studio die eerder verantwoordelijk was voor de twee andere populaire GO-titels, namelijk Square Enix Montreal. Deze game moet qua design, graphics en sociale interactie een stapje verdergaan. In totaal kunnen spelers helemaal losgaan op meer dan vijftig puzzels en andere uitdagingen.

Als dubbelagent Adam Jensen maak je gebruik van hacking, gevechten en augmentaties om de pittigste puzzels van de hele GO-serie op te lossen. Je werkt samen met je bondgenoten in TF29 en het Juggernaut Collective om locaties te infiltreren en de samenzwering achter een terroristisch complot bloot te leggen. Over een paar weken zal Square Enix meer content vrijgeven door Deus Ex GO, waardoor de manier waarop je speelt in z’n geheel zal veranderen, als we de uitgever mogen geloven. Helaas kun je zelf nog geen levels maken in de game.

  • Deus Ex GO
  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.