Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Digitale knoppen op de Samsung Galaxy S8 zijn drukgevoelig’

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2017, 12:39 CategorieAndroid

Naar verluidt zullen de digitale knoppen op de Samsung Galaxy S8 drukgevoelig zijn. De Galaxy Note 8 zou nog een stapje verdergaan. De techniek zou te vergelijken zijn met de 3D Touch-sensortechnologie op de iPhone, aldus geruchten uit Zuid-Korea.

Samsung Galaxy S8 met drukgevoelige functieknoppen – gerucht

The Investor meldt dat de Samsung Galaxy S8 mogelijk drukgevoelige functieknoppen (de digitale knoppen aan de onderkant van het scherm) zal gaan krijgen. Momenteel zou Samsung de enige leverancier zijn van de displays voor de onaangekondigde iPhone 8, die zal beschikken over 3D Touch. Die sensortechnologie wordt ook ontwikkeld door Samsung en nu zou het bedrijf dus een soortgelijke tech willen implementeren in het scherm van de Galaxy S8. De technologie zou dan werken met de digitale knoppen aan de onderkant.

Daarnaast meldt The Investor dat de Samsung Galaxy Note 8 een stapje verder gaat en die drukgevoelige technologie over heel het scherm wil toepassen. Het systeem dat op de Samsung Galaxy S8 aanwezig zou zijn, zou te vergelijken zijn met wat Apple nu aanbiedt met de iPhone 7. Middels haptische feedback weten gebruikers waar ze aan toe zijn. Echter is nu nog niet duidelijk of er ook een trilling aanwezig zal zijn achter het scherm; dat moet dus nog blijken. Dit zou wel het beste zijn, zodat gebruikers een fysieke bevestiging kunnen voelen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Reacties

  1. Paul Peter Muller
    16 maart, 2017 om 20:53

    Als Apple draadloos opladen gaat gebruiken vermelden jullie dan ook ‘Apple gaat net als Samsung draadloos opladen’? En ook ‘.. Apple gaat … .net als Samsung… ‘?

    Apple staat al meer dan 5 jaar in de volgstand bij Samsung maar als je de tech journalisten volgt lijkt het vaak alsof het andersom is.

    Leven julle nog in een ver verleden?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.