Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Moeilijke platformgame Ghosts ’n Goblins nu verkrijgbaar voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2017, 9:15 CategorieGaming

Of je nu gebruikmaakt van Android of iOS, je kunt het moeilijke platformspel Ghosts ’n Goblins nu voor allebei de platformen downloaden. Het spel kost een euro op iOS en op Android vraagt uitgever Capcom er 1,19 euro voor.

Download Ghosts ’n Goblins

Mocht je vroeger vaak arcade- of NES-spellen spelen, dan ben je ongetwijfeld bekend met de game Ghosts ’n Goblins. Dit is een ontzettend moeilijk platformspel, dat nu ook verkrijgbaar is voor zowel Android als iOS. Fans van het razend moeilijke spel zullen blij zijn om te horen dat het spel een trouwe overzetting is van het origineel en dat hoofdpersonage Sir Arthur nog even goed (of juist niet) bediend kan worden als vroeger. Dat is in tegenstelling tot wat uitgever Capcom destijds deed met de geliefde Mega Man-spellen en het op mobile uitbracht.

Dat spel presteerde zo slecht op de moderne hardware, dat gamers bang waren dat de andere opnieuw uit te brengen games van dezelfde uitgever ook zo’n slechte overzetting zouden zijn. Dat lijkt nu dus niet het geval te zijn: zowel op Android als iOS presteert de titel prima. Er zijn wel wat nieuwe dingen aan de game toegevoegd, zoals een Classic mode (die het avontuur iets gemakkelijker maakt), achievements en zelfs online leaderboards. Op Android kost Ghosts ’n Goblins 1,19 euro, terwijl iOS-gebruikers 0,99 euro moeten betalen.

  • Ghosts 'n Goblins
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.