Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Shadowmatic is een prachtig puzzelspel over silhouetten maken

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2017, 10:05 CategorieGaming

In de game Shadowmatic krijgen spelers de taak om vormen te maken met de schaduwen van vreemde objecten en die vormen soms te combineren. Het concept is ontzettend simpel, maar de oplossingen van de verschillende puzzels soms totaal niet.

Download Shadowmatic

Aan (simpele) puzzelgames hebben we geen gebrek op Android en iOS, maar soms springt er eentje tussenuit waar we graag aandacht aan besteden. Dat is het geval met Shadowmatic. In dit spel krijg je de taak om een figuur te maken op basis van een object dat er in eerste instantie helemaal niet op lijkt. De lichtbron achter dat object zorgt voor een schaduw op de muur links en daar dien je het figuurtje op te projecteren. Daarnaast is het spel volledig in 3D en ziet het er allemaal ook nog eens visueel aantrekkelijk uit.

In de bovenstaande trailer krijg je een goede indruk wat je van het spel mag verwachten. Ongeveer twee jaar geleden verscheen Shadowmatic al voor iOS en nu is de game dan eindelijk beschikbaar voor Android. Aanvankelijk is het spel gratis te downloaden. Maar om toegang te krijgen tot de meer dan honderd levels en hun secundaire objecten (om de puzzels nog complexer te maken), dien je eenmalig 3,49 euro te betalen. Let wel even op, want je dient tenminste Android 4.2 of hoger op je smartphone of tablet te hebben staan.

  • Shadowmatic
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.