Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

In de game The Escapists plan je je eigen gevangenisuitbraak

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2017, 9:29 CategorieGaming

Het is vanaf nu mogelijk de game The Escapists te downloaden voor zowel Android als iOS, waar het spel eenmalig 3,99 euro kost. In deze game krijg je de taak om uit de gevangenis te breken. Hoe je dat doet, dat is helemaal aan jezelf.

Download The Escapists

In de game The Escapists is het de bedoeling om uit de gevangenis te breken. Spelers krijgen de controle over een personage die ze zelf kunnen vormgeven (tot op zekere hoogte), waarna ze middels het managen en produceren van items de taak moeten voltooien. Zo kun je zelf wapens maken en moet je wel eens op zoek gaan naar specifieke items. Ook dien je goed op de bewakers te letten, door hun looppatronen te observeren. Zo wordt de pakkans alleen maar verkleind. Maar er moet ook gewerkt worden om aan het benodigde geld te komen.

Daarnaast kan het zijn dat je wordt aangevallen in de gevangenis, waardoor je je items kunt kwijtraken. Het is dus van belang dat je je spullen goed opbergt, zodat niet iemand anders ermee aan de haal gaat. Als de spelers eenmaal buiten zijn, kunnen ze de bewakers uitschakelen en hun kleren afpakken. In totaal zijn er zes gevangenissen waaruit ontsnapt kan worden. De game is nu te koop op zowel Android als iOS en kost 3,99 euro. Blijf echter wel opletten, want er zijn ook in-game-advertenties aanwezig.

  • The Escapists
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.