Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Elder Scrolls: Legends komt eind maart naar iPad, volgende maand naar Android

Geschreven door
Geplaatst op11 maart 2017, 8:48 CategorieGaming

Bethesda heeft laten weten dat de game Elder Scrolls: Legends eind maart naar iPad en volgende maand naar Android-tablets komt. The Elder Scrolls: Legends is een kaartspel in de lijn van Hearthstone, het populaire kaartspel dat ook op iPad en Android verkrijgbaar is.

Elder Scrolls: Legends binnenkort te downloaden

Gameuitgever Bethesda heeft aangekondigd dat de kaartgame Elder Scrolls: Legends vanaf 23 maart te downloaden is voor de iPad. Niet lang daarna zal het spel ook te downloaden zijn voor Android-tablets. Mocht je het spel liever op een smartphone of een phablet willen spelen, dan dien je nog een paar maanden extra te wachten. Die versie verschijnt pas in de zomer van 2017, aldus de uitgever. Onlangs lanceerde Bethesda het spel officieel voor de pc, waar het spel gratis te downloaden is. Spelers kunnen betalen voor extra content voor de game.

The Elder Scrolls: Legends is een kaartspel in de lijn van Heartstone, het populaire kaartspel dat ook op iPad en Android verkrijgbaar is. Ook dit is een free-to-play game. Tijdens het kaarten kom je allerlei personages uit de gameserie tegen, dus voor fans van gameserie valt er genoeg te ontdekken. Voor de fans van kaartspellen ligt er dus straks een geheel nieuw spel op hen te wachten. In de toekomst zal de uitgever nog een aantal andere grote pakketten met extra content uitbrengen. De basis van de game zal echter gewoon gratis blijven.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.