Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Euclidean Lands combineert Monument Valley met strategische gameplay

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2017, 10:30 CategorieGaming

Gamers met een iPhone of iPad kunnen nu aan de slag met Euclidean Lands: een titel die Monument Valley combineert met strategische elementen. Liefhebbers van de Rubik’s Cube en games als Hitman GO doen er goed aan even op te letten.

Euclidean Lands is Monument Valley met diepere gameplay

Vanaf nu kunnen iOS-gebruikers de game Euclidean Lands downloaden. Dit is een titel die elementen van Monument Valley (de presentatie en sfeer) met een Rubik’s Cube (het leveldesign) en de strategische gameplay van games als Hitman GO combineert. In de game bestuur je een poppetje met een speer, die je naar het einde van het leven moet zien te bewegen. Het poppetje kan één blok per keer verplaatst worden, maar nu kun je ook de blokken zelf in 3D verplaatsten. Check de onderstaande trailer om een goede indruk te krijgen.

Dit is een typisch voorbeeld van ‘gemakkelijk te leren, moeilijk te beheersen’. Want hoe gemakkelijk de game ook is in het begin (dat moet ook wel om het concept duidelijk te krijgen), zo moeilijk wordt het wanneer je een paar levels verder bent. Op dit moment zijn er veertig levels waar je je zoet mee kunt houden, verspreid over vijf werelden. Het is momenteel nog niet bekend of er later meer levels worden toegevoegd en wanneer de game naar Android komt. Euclidean Lands is nu te koop op iOS voor een prijs van 2,99 euro.

  • Euclidean Lands
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.