Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Evernote lanceert vernieuwde deelmogelijkheden binnen Android-app

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2017, 9:36 CategorieApplicaties

Evernote heeft een nieuwe deelmogelijkheid uitgerold voor Android, waardoor notities delen op dat platform nu stukken gemakkelijker gaat. Je kunt nu met iedereen een notitie delen, ongeacht de berichtenapp die je wil gebruiken.

Nieuwe deelopties in Evernote

Bestanden of andere dingen delen vanuit een app, gaat op Android vaak heel gemakkelijk. Evernote wil nu optimaal van die mogelijkheden gebruikmaken en introduceert daarom nieuwe deelmogelijkheden binnen de Android-app van het bedrijf. Gebruikers kunnen voortaan alle notities via nagenoeg elke berichtendienst met elkaar delen, zonder daarvoor de notitie-app te hoeven verlaten. Op dit moment is dit nog een exclusieve feature voor Android, maar het team belooft dat de functie ook wordt uitgerold naar de andere platformen.

Wanneer je iets wil delen en je op het deelicoontje hebt gedrukt, krijg je de kans om het e-mailadres of de gebruikersnaam van de andere Evernote-gebruiker in te vullen. Doe je dat, dan verschijnt de notitie in hun applicatie. Hebben ze dat niet, dan kun je nu ook een link delen via mail of een berichtenapplicatie, waardoor andere mensen alsnog de notitie kunnen openen. Daarnaast is er ook een overzicht voor de deler, die daar kan zien welke bestanden worden gedeeld. De update is nu live en kan elk moment aankomen op je Android-apparaat.

  • Evernote
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.