Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook Messenger ontvangt eigen versie van Snapchat Stories

Geschreven door
Geplaatst op10 maart 2017, 8:05 CategorieApplicaties

Facebook Messenger heeft een eigen versie van Snapchat Stories gekregen. Facebook noemt de nieuwe functie Messenger Day. Met Messenger Day laat je zien wat je die dag van plan bent, in plaats van dat je laat zien wat je op dat moment aan het doen bent.

Messenger Day binnen Facebook Messenger

Facebook heeft laten weten dat Facebook Messenger vanaf vandaag een nieuwe functie ontvangt, genaamd Messenger Day. Dit is een Snapchat Stories-achtige feature, die sinds eind vorig jaar al wordt getest in onder meer Polen. Met de functie is het de bedoeling dat mensen aan elkaar kunnen laten zien wat ze later die dag van plan zijn, in plaats van te laten zien wat ze op dit moment aan het doen zijn. Wel krijgen de gebruikers toegang tot dezelfde features waarmee ze hun foto’s en video’s kunnen versieren, zoals stickers en verschillende filters.

Uiteraard wordt het bericht na 24 uur van je Messenger-profiel verwijderd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om een bepaald bericht voor iedereen of juist een kleine groep vrienden toegankelijk te maken, zodat je niet allerlei mensen voor een evenement uitnodigt waar je helemaal geen zin in hebt (ervan uitgaande dat iedereen de functie gebruikt zoals van tevoren bedacht is). Facebook Messenger heeft wereldwijd meer dan een miljard gebruikers, dus de functie zal waarschijnlijk – gekopieerd of niet – een doorslaand succes worden.

  • Facebook Messenger
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.