Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook test nieuw reactiesysteem binnen Facebook Messenger

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2017, 10:14 CategorieApplicaties

Facebook test momenteel een nieuw reactiesysteem binnen Facebook Messenger, waar mensen op basis van emoji ergens op kunnen reageren. Wanneer mensen een bericht ingedrukt houden,  kunnen ze reageren met een bepaalde emoji.

Nieuw reactiesysteem binnen Facebook Messenger

Facebook test op dit moment een nieuw reactiesysteem binnen Facebook Messenger, die mensen de mogelijkheid biedt te reageren op een specifiek bericht. Dat kunnen ze doen door een berichtje even ingedrukt te houden, waarna de mogelijkheid in beeld verschijnt. Vervolgens kan er gekozen worden voor een bepaalde emoji en klaar is Kees. Deze reactiemogelijkheid lijkt op het systeem dat Apple ook hanteert voor haar eigen berichtendienst op iOS. Uiteraard maakt Facebook wel gebruik van de reacties die ook op het netwerk te gebruiken zijn.

In tegenstelling tot de emojireacties die je aantreft binnen het sociale netwerk, kunnen de mensen met Facebook Messenger straks wel gebruik maken van een dislike-knop (een knop waarmee je kunt aangeven dat je ook iets níet leuk vindt). Met die knop zouden mensen bijvoorbeeld moeten kunnen aangeven dat ze ergens nee op zeggen. Het is nog niet bekend wanneer iedereen toegang krijgt tot de functie. Als de respons positief is, dan zal Facebook er werk van maken en de functionaliteit zo snel mogelijk voor iedereen uitbrengen.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Reacties

  1. kitty nijboer
    20 maart, 2017 om 13:11

    Samsung Nederland

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.