Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Assistant wordt nu uitgerold naar de OnePlus 3 en OnePlus 3T

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2017, 9:13 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft bevestigd dat de Google Assistant nu wordt uitgerold naar zowel de OnePlus 3 als de OnePlus 3T. De uitrol schijnt al eerder begonnen te zijn, maar dit is de eerste keer dat het bedrijf er zelf melding van maakt.

Google Assistant op de OnePlus 3 en OnePlus 3T

OnePlus heeft gisteren een tweet de wereld in geholpen waarin te lezen is dat de Google Assistant, een relatief nieuwe assistent voor smart devices van Google, nu ook wordt uitgerold naar de OnePlus 3 en OnePlus 3T. Dit is niet het eerste niet-Pixel-apparaat dat toegang krijgt tot de stemassistent. Tijdens MWC 2017 bracht Google het nieuws naar buiten dat de Assistant ook naar andere Android-apparaten komt. Inmiddels hebben enkele toestellen de update al ontvangen: het apparaat dient tenminste te beschikken over Android 6.0.

Mocht je een Android-tablet thuis hebben liggen, dan hebben we slecht nieuws. Google heeft namelijk eerder deze maand bevestigd dat de digitale assistent niet onderweg is naar Android-tablets. Waarom dit niet gebeurt, is helaas niet bekendgemaakt door de zoekmachinegigant. Op onze zusterwebsite Smarthome Magazine hebben we een uitgebreid artikel geschreven over Google Assistant en wat de assistent allemaal kan doen op verschillende apparaten. Mocht je daar meer over willen lezen, dan kun je op deze link klikken.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.