Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google brengt Android 7.1.2 Nougat uit op 3 april 2017’

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2017, 9:22 CategorieAndroid

Google zou voornemens zijn Android 7.1.2 Nougat uit te brengen op 3 april 2017. Het bedrijf heeft niet gereageerd op dit gerucht. Het gerucht is gebaseerd op het idee van een Canadese telecomprovider die op deze dag een update uitbrengt voor de Pixel-smartphones.

Android 7.1.2 Nougat verschijnt op 3 april – gerucht

Ongeveer zes weken geleden bracht Google de bèta uit van Android 7.1.2 Nougat. Sinds die tijd hebben we maar weinig gehoord over de echte release van de zogenoemde ‘maintenance update’. Maar vandaag is er een gerucht verschenen waaruit blijkt dat deze update op 3 april 2017 uitgebracht zou kunnen worden. Dat idee is gebaseerd op het feit dat een Canadese telecomprovider op die dag een update uit wil brengen voor de Pixel-smartphones. Of dat ook betekent dat Android 7.1.2 in Nederland zal verschijnen, is momenteel niet bekend.

Het enige wat Google over het uitbrengen van de update heeft gezegd, is dat we er een paar maanden op moeten wachten voordat die zal verschijnen. Tegen de tijd dat het 3 april is, zijn we technisch gezien over die ‘paar maanden’ heen en zou het dus zomaar kunnen dat we vanaf die week een update mogen verwachten. Let wel: dit geldt dan alleen voor de mensen die een Nexus- of Pixel-smartphone of -tablet hebben liggen, aangezien andere fabrikanten zelf voor hun updates moeten zorgen. Wanneer die updates verschijnen, is ook niet bekend.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.