Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google brengt een belangrijke update uit voor de Motion Stills-app

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2017, 13:19 CategorieApplicaties

Google heeft een belangrijke update uitgebracht voor Motion Stills, de iOS-app die als alternatief voor Live Photos gebruikt kan worden. Gebruikers kunnen nu zelf bepalen met welk frame het bewegende plaatje kan gaan beginnen.

Download de update voor Motion Stills

Motion Stills is een alternatief voor Live Photos op iOS, gemaakt door Google. Met de app maak je gemakkelijk bewegende plaatjes (gifjes). Deze app heeft nu een belangrijke feature gekregen, waardoor de kwaliteit van de afbeeldingen en video’s omhoog kan gaan. Soms komt het nog wel eens voor dat je een Live Photo wil maken en het eerste frame niet is hoe je het in gedachten had. Maar dan is het al te laat en kun je de content niet meer aanpassen. Met de applicatie van Google kan dat wel, dankzij een versie update die nu uit is.

Wanneer je de update voor Motion Stills downloadt, krijg je de mogelijkheid om het eerste frame aan te passen van een gifje. Dat gaat heel snel en gemakkelijk: je kunt namelijk frame voor frame het gifje bekijken en weghalen wat niet bevalt. Er zit wel een addertje onder het gras. De foto’s worden namelijk opgeslagen in een lagere kwaliteit, maar in sommige gevallen kan dat de foto in kwestie ook weer meer waarde geven. Mocht je de app van Google nog niet hebben: je kunt er ook de foto’s mee bewerken die je al eerder gemaakt hebt.

  • Motion Stills
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.