Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google brengt haar eigen agenda-applicatie uit voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op30 maart 2017, 9:17 CategorieApplicaties

Google heeft laten weten dat de officiële agenda-app van het bedrijf nu ook beschikbaar is voor de iPad-lijn van Apple. De applicatie was eerder al beschikbaar voor iPhone en Android-apparaten en is ook toegankelijk via een browser.

Download de Google Agenda voor iPad

Google heeft aangekondigd dat haar officiële agenda-applicatie nu ook te downloaden is voor de iPad. Voorheen was deze app al beschikbaar voor iPhone en Android-smartphones en -tablets, evenals het web. Mocht je de app in het verleden al hebben gebruikt op één van die platformen, dan zal de interface je hier bekend voorkomen. Google Agenda voor de tablets van Apple maakt namelijk gebruik van designelementen van de iPhone-versie, maar ook van de versie die kan worden gebruikt op tablets die op Android draaien.

Het is goed om te weten dat Google uitgebreid heeft gekeken naar de mogelijkheden van een iPad en het besturingssysteem waar deze op draait. Google Agenda ondersteunt namelijk zaken als universeel zoeken. Daarnaast zal de app allerlei aspecten van eerder gelanceerde versies ondersteunen, waardoor je bijvoorbeeld sneller een afspraak met je vrienden kunt plannen en verschillende doelen in kunt stellen (voor bijvoorbeeld het sporten). Binnenkort worden er meer functies verwacht: één van de aankomende features is een widget voor de app.

  • Google Agenda
  • Delen:
Apple iPad 9.7 inch (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.