Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Play biedt wekelijks gratis applicaties aan die normaal geld kosten

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2017, 9:39 CategorieApplicaties

Google heeft een nieuwe pagina geïntroduceerd binnen Google Play: op die pagina staan wekelijks gratis apps die normaal geld kosten. Echter, de pagina werkt nog niet in Nederland. Wel is het mogelijk de aangeboden app gratis binnen te halen.

Gratis apps van de week binnen Google Play

Google heeft een nieuwe sectie aan Google Play toegevoegd. Het gaat hier om de gratis app van de week, een app die normaliter geld zou kosten. De pagina is nu al live in de Verenigde Staten en Canada, maar nog niet in andere delen van de wereld (zoals het er nu naar uitziet). De link naar de pagina vind je hier, maar daar tref je dus een blank scherm aan. Wel is het al mogelijk de gratis app van de week te downloaden naar je Android-apparaat. Deze week is het Card Wars – Adventure Time. Normaal kost deze app 3,39 euro, nu is ‘ie gratis.

Dat is niet de enige verandering die Google heeft doorgevoerd. Ook wordt er een update uitgerold voor de pagina Mijn apps & games. De interface van de pagina is ietwat aangepast en heeft er een tab bijgekregen, waar je alle updates aantreft. Ook kunnen gebruikers de apps zelf op volgorde instellen. Dat kan op alfabetische volgorde bijvoorbeeld, maar ook op basis van de laatste update, de grootte of de apps die onlangs zijn gebruikt. Deze update wordt nu langzaam uitgerold naar iedereen en kan binnen nu en enkele weken bij je aankomen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.