Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google rolt live streaming op YouTube uit naar meer gebruikers

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2017, 9:24 CategorieApplicaties

Google heeft de live streaming-functie van YouTube naar meer gebruikers uitgerold. Voorheen hadden kanalen tenminste tienduizend abonnees nodig. Dat limiet lijkt nu te zijn verwijderd, aangezien meer mensen toegang hebben gekregen tot de mogelijkheid.

Live streamen op YouTube

In februari rolde Google officieel de mogelijkheid uit waarmee gebruikers kunnen live streamen op de videostreamingwebsite. Het was voor een groep gebruikers toen officieel mogelijk om vanaf hun smartphone of tablet een live stream te starten. Maar alleen wanneer het kanaal in kwestie meer dan tienduizend abonnees zou hebben. Die beperking lijkt nu te zijn verwijderd, aangezien veel meer mensen toegang hebben gekregen tot de live streaming-functie van het netwerk. Ook zouden de mensen op iOS, dus niet alleen op Android, kunnen live streamen.

Zoals het er nu naar uitziet heeft Google geen veranderingen doorgevoerd, terwijl deze vorige maand al gepresenteerd werden. Mocht je toegang hebben tot de functie (check vooral even of je wel de nieuwste versie hebt geïnstalleerd van de app), dan zie je rechts onderin het beeld een grote rode opnameknop staan. Vervolgens kun je de stream een titel en een omschrijving geven en kun je bepalen of je wel of geen live chat wil hebben. Ook kun je als host aangeven of je wilt dat mensen kunnen doneren en kun je zelfs een leeftijdsrestrictie instellen.

  • YouTube
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.