Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google test aangepast reactiesysteem in de app van YouTube

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2017, 9:50 CategorieApplicaties

Google test momenteel een aangepast reactiesysteem in de Android-app van de videostreamingdienst YouTube. De verandering is niet heel groot en heeft te maken met de manier waarop de app omgaat met het videoscherm aan de bovenkant.

Aangepast reactiesysteem binnen YouTube

Wanneer je nu een YouTube-video bekijkt binnen de apps van de dienst en je scrolt naar beneden om de reacties te lezen, dan zal de video in een kleiner scherm geplaatst worden wanneer je een reactie en het daarop volgende gesprek opent. Mogelijk vinden veel mensen dat minder tof, aangezien Google momenteel een aangepast reactiesysteem test binnen de Android-applicatie. Het lijkt hier te gaan om een aanpassing vanuit de server, aangezien er geen update voor gedownload hoeft te worden. Ook nog niet iedereen beschikt over de aanpassing.

Maar wanneer dat wel het geval is, zal de video boven in beeld blijven staan wanneer je een reactie opent. In feite reageert het systeem zoals je aanvankelijk ook zou verwachten: open je de reacties, dan ontvouwen die zich na een tap, terwijl de video blijft staan zoals die staat. Het is op moment van schrijven nog niet duidelijk wanneer Google dit aangepaste reactiesysteem zal uitrollen naar iedereen, maar we verwachten dat het niet meer lang zal duren. Houd de YouTube-app op Android de komende dagen dus goed in de gaten.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.