Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google heeft updates aangekondigd voor Allo, Duo en Photos

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2017, 20:58 CategorieApplicaties

Google heeft aangekondigd dat de applicaties Allo, Duo en Photos binnenkort allemaal updates en daardoor ook nieuwe functies krijgen. Zo krijgt Duo binnenkort ook de mogelijkheid om telefoongesprekken zonder video te houden.

Updates voor Google Allo, Duo en Photos

Niet alleen Google Maps krijgt binnenkort een handige functie, ook Allo, Duo en Photos mogen rekenen op updates die toffe features met zich meebrengen. Zo zal Duo, de app van Google waarmee je kunt videobellen, binnenkort gebruikers ook telefoongesprekken laten voeren zonder video. De optie wordt nu al uitgerold in Brazilië, maar zal snel ook naar de rest van de wereld worden uitgerold. Daarnaast worden de mogelijkheden van chatapplicatie Allo ook uitgebreid. Op deze update hoeven we niet lang te wachten, aangezien die nu beschikbaar is.

Mensen die gebruikmaken van Google Allo kunnen voortaan een aantal bestanden naar elkaar versturen die nu ook worden ondersteund door de berichtendienst, namelijk .pdf, .docs, .apk, .zip en .mp3. Google Photos krijgt de mogelijkheid om foto’s op een minder goede of snelle verbinding te uploaden. Dat gebeurt dan in een lagere kwaliteit dan gebruikelijk; maar wanneer er wel een stabiele wifi-verbinding is, worden deze exemplaren vervangen voor versies in hoge resolutie. Ook deze update wordt vandaag uitgerold naar Android en iOS.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.