Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google werkt aan app waarin je in groepen foto’s kunt bewerken

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2017, 7:32 CategorieApplicaties

Google zit eigenlijk nooit stil en is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe projecten. Volgens TechCrunch is het bedrijf nu bezig met een applicatie waarin mensen groepen kunnen maken om vervolgens gezamenlijk afbeeldingen te kunnen bewerken. Het medium heeft navraag gedaan bij het bedrijf over het project en kreeg een bevestigend antwoord.

Google werkt aan foto-app

Google is bezig met het ontwikkelen van een sociale applicatie waarin mensen groepen kunnen aanmaken en waarbij iedereen binnen die groep mee kan helpen met het bewerken van foto’s. Om de foto’s leuk te kunnen bewerken, moeten er onder andere filters worden toegevoegd die je doen denken aan Snapchat-taferelen. Daarbij kun je er ook op rekenen dat de zoekmachinegigant zijn kunstmatige intelligentie loslaat op de app, waardoor foto’s automatisch geordend en getagd kunnen worden. Zo ben je altijd in staat om de foto’s weer terug te vinden.

Beschikbaarheid

Google benadrukte in het gesprek met het eerdergenoemde medium dat de applicatie nog volop in ontwikkeling is en dat het momenteel nog als een experiment gezien wordt. Het is dan ook zeer de vraag of we de applicatie ooit echt kunnen gaan gebruiken. Het bedrijf heeft in ieder geval het team achter Google Foto’s op het project gezet voor de nieuwe app.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)
Honor 6X
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.