Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google werkt aan een nieuwe phablet naast nieuwe Pixel-modellen’

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2017, 9:08 CategorieAndroid

Google zou momenteel niet alleen werken aan twee nieuwe Pixel-smartphones, ook zou er nog een derde Google-smartphone aankomen. Dit zou een phablet moeten zijn, laten geruchtenmakers weten.

Naast nieuwe Pixel-modellen nog een Google-smartphone – gerucht

Er is een gerucht verschenen over een derde Google-smartphone die aanstaande zou zijn. Momenteel zou Google werken aan twee nieuwe Pixel-modellen: zowel een smartphone als een phablet. De namen van beide apparaten zouden wederom betrekking hebben op een bepaalde vissoort. Het kleine model zou ‘walleye’ heten, terwijl het grote model ‘muskie’ zou worden genoemd. Maar nu spreekt men over iets dat ‘taimen’ wordt genoemd. De ‘taimen’ moet de nieuwe grote smartphone van Google gaan worden.

Deze phablet zou niets met de Pixel-lijn te maken hebben, aldus de geruchtenmakers. De reden dat men denkt dat ‘taimen’ een grote smartphone wordt, heeft te maken met het feit dat de taimen een grote vis uit de zalmfamilie is. Google heeft in het verleden vaker namen van vissoorten gebruikt om nieuwe smartphones aan te duiden en hoe groter de vis, hoe groter het scherm wordt van de smartphone in kwestie ten opzichte van de kleine vissoorten en daaraan gekoppelde modellen. Google heeft niet gereageerd op de nieuwe geruchten.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.