Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Veel informatie over en een afbeelding gelekt van de Galaxy S8 DeX

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2017, 9:45 CategorieAccessoires

De Galaxy S8 DeX wordt een accessoire voor de nieuwe smartphone van Samsung waardoor je het apparaat kunt gebruiken als een computer. De afkorting DeX zou staan voor Samsung Desktop Experience. Samsung heeft de accessoire zelf nog niet aangekondigd.

Dit is de Galaxy S8 DeX

Wanneer Samsung de Galaxy S8 zal presenteren, dan kondigt het bedrijf mogelijk ook de Galaxy S8 DeX aan. Tenminste, als we de geruchten mogen geloven. Deze accessoire, de Samsung Desktop Experience, maakt het mogelijk de S8 als een computer te gebruiken door hem aan te sluiten op een monitor. Mocht dit bekend in de oren klinken dan is dat niet vreemd: dit concept is namelijk eerder door Microsoft omarmd met de introductie van Windows 10. Windows-smartphones kunnen ook als een Windows-pc dienen.

In de DeX zou een ventilator zitten waarmee de Galaxy S8 mogelijk koel kan worden gehouden, meldt WinFuture.de. Op de dock zit een hdmi-poort die beeldschermresoluties aankan tot 4K (3840 bij 2160 pixels). Ook zullen er twee usb 2.0-poorten zijn, waar je mogelijk een toetsenbord en een muis op kunt aansluiten. Verder zullen er een usb-type-c- en een ethernetpoort aanwezig zijn. Wanneer de Galaxy S8 DeX verkrijgbaar is, zal deze waarschijnlijk 149,99 euro gaan kosten. Het is nog niet bekend wanneer de accessoire in de winkel zal liggen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.