Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit is wat we weten over de Guardians of the Galaxy-game

Geschreven door
Geplaatst op10 maart 2017, 9:25 CategorieGaming

Telltale Games, de studio achter een aantal verhalende spellen, heeft meer informatie vrijgegeven over de Guardians of the Galaxy-game. Helaas heeft de ontwikkelaar nog geen trailer vrijgegeven van het aankomende videospel.

Guardians of the Galaxy – the Telltale Series

Telltale Games, de studio achter een serie succesvolle spellen als The Walking Dead en Batman: The Telltale Series, heeft meer informatie vrijgegeven over de aankomende Guardians of the Galaxy-game. Helaas is er nog geen trailer beschikbaar, maar heeft het bedrijf al wel wat screenshots en andere info naar buiten gebracht. In het spel keren de vijf hoofdrolspelers uit de film terug: Star-Lord (gespeeld door Scott Porter), Gamora (Emily O’Brien), Rocket Raccoon (Nolan North), Drax the Destroyer (Brandon Paul Eells) en Groot (Adam Harrington).

Net zoals de eerdergenoemde titels, zal ook het spel over The Guardians of the Galaxy een interactief verhaal worden waarin de keuzes van de spelers bepalen wat er gebeurt in het avontuur. In Batman: The Telltale Series was het zelfs zo dat een bepaalde episode op een andere locatie begon voor de één dan voor de ander, puur vanwege een gemaakte keuze. Hoe dat allemaal in dit spel zal gaan uitpakken, is op moment van schrijven nog niet bekend. Wel krijgen we in de komende dagen meer informatie over dit avontuur met Marvel’s maffe superhelden.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.