Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Dit jaar verschijnt er een nieuwe versie van de Motorola Moto X’

Geschreven door
Geplaatst op28 maart 2017, 9:40 CategorieAndroid

Er zijn vier afbeeldingen van een mogelijk prototype van de Motorola Moto X (2017) opgedoken. Ook is er info verschenen over het toestel. Als we de geruchten mogen geloven, dan verschijnt de phablet later dit jaar op de markt.

Motorola Moto X (2017) onderweg – gerucht

In 2017 verschijnt er mogelijk een nieuwe versie van de Motorola Moto X. Er zijn namelijk vier afbeeldingen gelekt waarop we het toestel mogelijk al te zien krijgen. Waarschijnlijk is dit het prototype. Qua design moet de nieuwe Moto X gaan lijken op de Moto G5: de body is van metaal gemaakt en de antennelijnen zitten in de boven- en onderkant. Er zou wel een camerasysteem met twee camera’s aanwezig zijn, met daaronder de flitser, zoals op de Motorola Moto Z. Ook is er een kuiltje met daarin het logo van de fabrikant op de achterkant.

Aan de voorkant zou een scherm van 5,5-inch zitten, met daaronder een knop met een ingebouwde vingerafdrukscanner. Onder de motorkap zou de Qualcomm Snapdragon 625 zitten, dezelfde als in de Asus Zenfone 3, met 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan opslaggeheugen. Hoe groot de accu zal zijn, is nu nog niet bekendgemaakt. Het is ook nog niet bekend wanneer het toestel zal worden aangekondigd en wanneer die uitgebracht wordt, al zeggen geruchtenmakers dat de release dit jaar plaatsvindt. Over de prijs is ook nog niets bekend.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Reacties

  1. Ano
    28 maart, 2017 om 15:52

    Ik hoop dat deze specificaties niet kloppen. De X mag dan wel niet meer het paradepaardje zijn, het dezelfde interne specificaties geven als de G5 Plus of de Z Play van vorig jaar (met wellicht een mindere batterij) zou helemaal niet passen bij de ooit zo belangrijke Moto X. Dan had ik toch liever de Snapdragon 821 SoC op dit toestel gezien, als je zou verwachten dat de Moto Z 2017 de 835 krijgt.

    Ook vind ik het jammer dat ze het design van de oude HTC One gekozen hebben. Ik hoopte dat de X voor stijl en persoonlijkheid zou blijven staan, met het gebruik van oa de kenmerkende houten en lederen accenten.

    Komende van een Moto X Style gebruiker (nog steeds verliefd op dit toestel!) ben ik toch enigszins teleurgesteld.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.