Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Je kunt je nu aanmelden voor de bèta’s van Google Play Services en Gboard

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2017, 10:06 CategorieApplicaties

Het is voor mensen op Android nu mogelijk zichzelf aan te melden voor de bèta’s van Google Play Services en het toetsenbord Gboard. Door deel te nemen aan de bèta kun je als eerste nieuwe functies uitproberen, maar het kan ook software opleveren die nog niet af is.

Bèta’s van Google Play Services en Gboard

Het is sindskort mogelijk om je binnen Google Play, de digitale winkel van Android, aan te melden voor bèta’s van applicaties. Google heeft er al een aantal op zijn naam staan en de apps Google Play Services en Gboard worden nu aan dat lijstje toegevoegd. Middels Play Services introduceert Google vaak een hoop nieuwe features, die vaak lang op zich laten wachten in de stabiele versie van de applicatie. Door je nu aan te melden voor de bèta (klik daarvoor hier) kun je dus als eerste de nieuwe mogelijkheden testen op je Android-smartphone of -tablet.

Heb je je aangemeld, dan ontvang je binnen enkele momenten de update naar de bèta-versie. Houdt er wel rekening mee dat bèta-versies soms instabiele updates kunnen uitbrengen en dat je Android-apparaat daardoor soms vreemd kan reageren (helemaal bij zo’n belangrijke app als Google Play Services). Datzelfde geldt voor de bèta van toetsenbordapplicatie Gboard, waar je je hier voor kunt aanmelden. Maar aangezien Google nu voor beide apps een publieke bèta heeft, zal het waarschijnlijk wel meevallen met die instabiele software.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.