Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Legendarische Pokémon komen voor eind 2017 naar Pokémon GO

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2017, 20:13 CategorieGaming

De legendarische Pokémon zijn onderweg naar Pokémon GO. Dat heeft de ceo van ontwikkelstudio Niantic laten weten in een interview. Helaas kon deze beste man nog niet precies aangeven wanneer de beesten toegevoegd zullen worden.

Legendarische Pokémon in Pokémon GO

De Duitse redactie van Wired laat weten dat spelers van Pokémon GO voor het einde van het jaar een update mogen verwachten met daarin de legendarische Pokémon. Dat laat althans Niantic-ceo John Hanke weten in het interview. De beste man is helaas niet specifieker dan dat. Hanke zegt alleen dat hij er zeker van is dat we later dit jaar meer legendarische Pokémon gaan zien. Tot op heden is er nog geen één legendarisch beest officieel te vangen in het spel. Het gaat hier dan om beesten als Mew, Mewtwo, Articuno, Zapdos en Moltres.

Dat is niet het enige dat Hanke heeft gezegd in het gesprek. De ontwikkelaar van het populaire augmentedrealityspel wil namelijk ook verbeteringen doorvoeren aan de gameplay, zodat samenspelen en gyms overnemen iets leuker gaat worden. Daarnaast zal het team streng blijven optreden tegen valsspelers. Gebruik je bijvoorbeeld speciale gps-software, dan kun je er bijna vanuit gaan dat je gepakt wordt. Onlangs voegde Niantic al tachtig andere Pokémon toe aan de game. Maar ook toen kregen we géén van de legendarische Pokémon.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.