Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo wil toch weer gebruik gaan maken van merknaam Motorola

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2017, 9:57 CategorieAndroid

Lenovo heeft laten weten dat het bedrijf toch weer gebruik wil gaan maken van de merknaam Motorola en dat ‘Moto by Lenovo’ zal verdwijnen. Met deze verandering wil de fabrikant de lange geschiedenis binnen de telecommunicatie van het bedrijf omarmen.

Motorola in plaats van Lenovo

Vorig jaar kondigde Lenovo aan dat het bedrijf voornemens was om de naam Motorola langzaamaan uit te faseren. De producten die door die fabrikant werden gemaakt, zouden in de markt worden gezet als ‘Moto by Lenovo’. Nu, een jaar later, brengt Lenovo het nieuws naar buiten dat het terugkomt op deze beslissing. Dat maakt Lenovo in een interview met website Droid-Life bekend, tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. Met deze verandering wil de fabrikant de geschiedenis binnen de telecommunicatie van het overgenomen bedrijf omarmen.

Daarnaast zal het bekende logo (zoals je hierboven kunt zien) van Motorola ook weer gebruikt worden. De verandering zal in stappen doorgevoerd worden en over heel de wereld gaan gelden. Opvallend is ook dat het merk de Lenovo Zuk-lijn zal overnemen. Dit zijn (grote) smartphones die in China zijn uitgebracht. Op dit moment richt het bedrijf zich op het maken van Moto Mods voor de Moto Z-lijn en de smartphones die in de komende twee jaar nog zullen verschijnen. Tijdens MWC 2017 werden de Moto G5 en G5 Plus aangekondigd.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.