Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De LG G4 en de LG V10 krijgen allebei dit jaar de update naar Nougat

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2017, 10:44 CategorieAndroid

Fabrikant LG heeft bekendgemaakt dat zowel de LG G4 en de LG V10 allebei dit jaar de update naar Android 7.0 Nougat zullen ontvangen. Aanvankelijk zouden beide toestellen geen grote updates meer ontvangen in 2017.

Nougat voor LG V10 en LG G4

Aanvankelijk zouden zowel de LG G4 en de LG V10 geen update naar Android 7.0 Nougat gaan ontvangen. De phablets zijn namelijk in 2015 uitgebracht en zouden daardoor, vanwege het beleid van de fabrikant, dit jaar geen grote updates meer ontvangen. Maar nu is LG teruggekomen op dat statement en heeft het bedrijf aangekondigd dat beide toestellen alsnog de update naar Android 7.0 gaan ontvangen dit jaar. Met deze zet wil LG laten zien dat het nog steeds respect heeft voor de consument die deze toestellen in huis hebben gehaald.

Het duurt echter nog wel even voordat beide toestellen zijn voorzien van Nougat. LG maakt namelijk tevens bekend dat de V10 in het tweede kwartaal van 2017 de update zal ontvangen, terwijl G4-eigenaar moeten wachten tot het derde kwartaal. En dan nog geldt dit alleen voor de Zuid-Koreaanse versies van de phablets — LG maakt op een later moment bekend wanneer de rest van de wereld de updates zal ontvangen. Waarom het zo lang duurt voordat de updates naar Android 7.0 Nougat zullen verschijnen, is helaas niet bekendgemaakt.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.